BIOGRAFIE

Als trotse mama van 3 jonge kindjes, lukt het mij perfect om mijn figuur onder controle te houden.  Sport en voeding draag ik reeds heel mijn leven mee en tot op heden pluk ik daar, fysiek gezien, nog steeds de vruchten van.

Ik wil mensen dan ook graag leren hoe ze hun figuur onder controle kunnen houden onder gelijk welke omstandigheden en begeleid de geïnteresseerden naar een betere & gezondere levensstijl.  U helpt mij door als bezoeker een gezondheidsenquête in te vullen.  Zo kan ik mijn team  beter ondersteunen in hun opleiding als coach.  

 

Op professioneel vlak wou ik uiteraard iets met sport gaan doen, maar ben uiteindelijk een leven als danseres begonnen, totaal niet wetende wat op mij af zou komen.  

Nu, zoveel jaren later, kijk ik terug op een fantastische carrière als zelfstandige artiest, waar ik mijn eigen tijd én leven volledig zélf heb kunnen indelen.

Stripster huren

Wat op mijn 19de begon als gogodanseres in discotheken, bracht mij op mijn 21ste al meteen in hét Sportpaleis te Antwerpen voor mijn allereerste full striptease op de Mega Erotica Beurs 2003!  Héél veel zenuwen, géén enkele voorbereiding, maar ik héb het gedaan!  Ik stònd er en de ervaring was FANTASTISCH!  Sindsdien zijn deze alleen maar gegroeid, alsook het team én klanten, waar we op regelmatige basis mee samenwerken. 

De afgelopen jaren heb ik zoveel geleerd en ben ik als persoon geworden wie ik nu ben, nl.  een jonge dame, die toch wel sterk in het leven staat, weet wat ze wil en vooral wat ze niet wil.  Ik ben zéér dankbaar voor alle kleinere dingen in het leven.  Zo koester mijn gezin en mijn passies (sport, dieren & dansen) met héél mijn hart.  Deze laatste doe ik tot op vandaag met heel veel plezier, wat zich ook blijft uiten in mijn shows en entertainment.