top of page

BIOGRAFIE

Hoewel ik in mijn jonge jaren een angst had om te dansen, ben ik op mijn 19de toch begon als gogodanseres in discotheken.  Uitgaan was op dat moment mijn favoriete bezigheid en aan gezien ik dan toch wekelijks in de discotheek Sotto's uitging met de vrienden, mocht ik daar beginnen, dit zonder enige achtergrond van dansen of entertainment.  Mijn sportivieit en leningheid kwamen zeer goed van pas.

 

Kort daarna (2003) ben ik mezelf gaan voorstellen op de Mega Erotica beurs te Mechelen.  De baas had mij, nog voor ik kon beginnen, mijn allereerste TV vertoning laten meemaken (Telefacts - Striptease VS student of andere job).  Aansluitend stond ik dan op mijn 21ste al meteen in hét Sportpaleis te Antwerpen voor mijn allereerste full striptease op de Mega Erotica Beurs 2003!  Héél veel zenuwen, géén enkele voorbereiding, maar ik héb het gedaan!  Ik stònd er en de ervaring was FANTASTISCH!  Sindsdien is mijn ervaring alleen maar gegroeid, alsook het team én klanten, waar we op regelmatige basis mee samenwerken. 

Zo heb ik deelgenomen aan tal van TV vertoningen, gaande van reportages, tot figuratie.  Ik ben op 100den privé plaatsen gaan optreden en ik heb jaren meegedraaid op alle eroticabeurzen in België en enkele in Nederland en Frankrijk.  Social media was destijds nog niet zo hip, dus de massa's aan foto's van toen, konden nog niet online.  Hou onze socials zeker in de gaten.  

 

Daarnaast heb ik jaren opgetreden als paaldanseres met eigen podium (nog steeds mogelijk!) en heb ik les gegeven in paaldansen (deels voor de school van Davina - "paaldansles" en het merendeel voor mezelf).  Al mijn trucks zijn volledig zélf aangeleerd.

Het leren werken met vuur (pois/staff/devil sticks) heb ik  mezelf ook aangeleerd, echter het leren vuurspuwen en vuureten heeft specialist ter plaatste "Shape Mac Laren" (bekend als Angy & Shape van Famous ART) mij aangeleerd.  

Op professioneel vlak ben ik altijd heel sterk geweest, echter op privé vlak was het voor mij de afgelopen jaren mentaal veelal zwaar.  Dit enerzijds door de constante druk van vaste partners, welke helemaal geen voorstander waren voor mijn job.  Anderzijds heb ik 3 gezonde kinderen gekregen en het "mama zijn" hield me tijdelijk op de achtergrond.

Aan stoppen denk ik echter niet.  Wat ik al jaren in mijn hoofd zie, zal  nu verder uitgebouwd worden.  Ik ben me ook gaan bijscholen, gaande van pc marketing-cursussen en het volledig organiseren van events tot kinderanimatie en massages.  Ik ben super leergierig en kan alles goed combineren.  Daarnaast werk ik ook nog van thuis uit als voedingsbegeleider.

De afgelopen jaren hebben mij zoveel geleerd en ben ik als persoon geworden wie ik nu ben.  Deze jonge dame, die toch wel sterk in het leven staat, weet wat ze wil en vooral wat ze niet wil.  Ik ben zéér dankbaar voor alle kleinere dingen in het leven.  Zo koester ik mijn gezin en mijn passies (sport, dieren & dansen) met héél mijn hart.  

Mijn levensvisie: Wees dankbaar voor de kleine dingen in het leven en wees goed ten allen tijde voor alle mensen.  Leer uit uw fouten, versterk u zelf en heb elkaar lief.  Ik hou van jullie allemaal and good things are going to happen :-)

Vuurspuwers.jpg
bottom of page