top of page

Klanten Albums - Info & voorwaarden

Op vraag van tal van klanten publiceren wij vanaf heden onze gemaakte foto's en/of video's op de website met een persoonlijk paswoord.  Zo heeft iedereen een leuk aandenken aan de show en het feestvarken.

Let wel: Het is niet altijd mogelijk om ter plaatse degelijke foto's te nemen.  Enkel bij voldoende ruimte en een fotograaf beschikbaar bieden wij dit aan.  Dit is een extra service van ons en kost de klant helemaal niets.

Iedereen van de aanwezigen kan de foto's afhalen en opslaan.

Wij proberen de foto's zo snel mogelijk klaar te krijgen, maar door ons gezin en ons andere job, is dit niet onze prioriteit. Gemiddeld en afhankelijk van het aantal gemaakte foto's, kan dit tussen 4 en 24 weken duren.  Zodra ze online komen, wordt u uiteraard op de hoogte gesteld.

Wenst u toch de garantie om de foto's sneller online te krijgen, dan kan dit mits extra vergoeding. Binnen de 4 weken = 25 € - binnen de 2 weken = 50 € - de volgende dag = 100 €.  Gelieve dit ook vooraf te melden, aub.

Gemiddeld hebben wij PER fotoreeks van 100 foto's (dus van slechts 1 show) een 2 tot 3 uur extra werk.  De helft van de foto's is meestal goed om te publiceren.  Langere opdrachten bezorgen ons dus al snel 10 tot 15 uur extra werk voor sléchts 1 reeks!

De genomen foto's (verkleind en met logo) zijn VOLLEDIG GRATIS voor de klant indien wij deze op eigen tempo mogen afwerken.  Wij doen ons best dit min of meer bij te houden, al hoopt dit soms wel op, waarvoor onze excuses.

Hieronder nog enkele algemene voorwaarden betreft onze foto's:

* Wij bieden als extra service steeds een complete reeks foto's aan van de show, dit volledig op onze kosten. 

* Alle foto's zijn bewerkt (geknipt, verkleind < 500 KB, en topless word wazig gemaakt - al dan niet op vraag van de artiest).

* Alle foto's bevatten ons logo, welke niet kan of mag verwijderd worden bij openbaar gebruik op social media.  Noch door de klant, noch door de artiest!

* Wij behouden de volledige copyright!

* Alle originele foto's (enkel geknipt), bijven in ons behoud in grote MB.

* Indien u toch de originele foto's wenst (enkel geknipt, in groot formaat en niet-wazig*), dan kunnen deze afgekocht worden voor een meerprijs.  Logo eraf kan besproken worden en prijs hangt af van het aantal uur werk aan de reeks.

* Originele foto's (zonder waas en zonder logo) vragen wij te behouden enkel voor privé-gebruik.

* Topless foto's worden nooit zonder schriftelijke toestemming van de artiest "openbaar" op de site gezet.  De reeks zal énkel toegankelijk gemaakt worden voor de klant. en de artiest zelf.

* Klanten en gasten zullen NIET herkenbaar openbaar op de site verschijnen.  

* Foto's kunnen op uw vraag en op vraag van de artiest ten allen tijde van de website verwijderd worden, dit om geen problemen te veroorzaken.

* Geschillen, betreft foto's, worden steeds doorverwezen naar de bevoegde rechtbank van Leuven.

De artiest, zichtbaar op de foto's, beslist of zij al dan niet topless op foto wenst te staan, ook de privé foto's!

Wij danken u voor uw begrip.

bottom of page